Contactformulier

Wil je graag mij of één van mijn medewerkers contacteren? Vul dan gewoon even onderstaand formulier in.

Je kan natuurlijk rechtstreeks naar mij mailen, of eventueel naar de medewerker bij wie je terecht kan voor een specifiek onderwerp. 

Om je een idee te geven wie welke thema's opvolgt stel ik ze graag even aan je voor.

 

Britt Schouppe is een 28-jarige newly wed, afkomstig uit de westrand van Brussel. Al van lang voor zij politieke wetenschappen studeerde aan de VUB,  is zij gebeten door de politieke microbe. Britt werkt sinds 2012 voor de Brusselse CD&V-fractie en zal voor mij onder andere de domeinen economie, tewerkstelling en sociale zaken opvolgen. Voor de occasionele triatlon draait Britt haar hand niet om.

Jelle De Wilde is de sympathiekste Grimbergenaar in mijn telefoonboek. Deze 28-jarige quizzer studeerde aan de KU Leuven en de VUB en was vorig jaar al mijn medewerker in het Vlaams parlement. Hij zal de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) opvolgen en in het bijzonder de domeinen cultuur en onderwijs. Naast het onderhouden van zijn collectie bierglazen, is Jelle ook een gedreven gemeenteraadslid in Grimbergen.

Kobe Van Itterbeeck  studeerde wijsbegeerte en economie aan de KU Leuven en bleef nadien in de studentenstad plakken. Kobe is  nieuwbakken op de Brusselse CD&V-fractie, maar werkte voordien ook al op de Vlaamse fractie. Momenteel studeert hij Portugees om de gesprekken bij zijn schoonfamilie te kunnen volgen. Dat hij de krant van achter naar voor leest, neem ik er graag bij. Kobe zal onder andere de domeinen mobiliteit en openbare werken opvolgen.

 

Wie is Paul?

Paul Delva

Fractieleider CD&V Brussels Parlement
Raadslid Vlaamse Gemeenschapscommissie

Lombardstraat 57
1000 Brussel 

pdelva@bruparl.irisnet.be
+32 2 549 64 50

Twitter

Volg je me ook via sociale media?